

Agenda Hypertension Training OMRON Academy Train the Trainer Session

8 December 2017 at Tongka room, Phuket Marriott Resort and Spa, Merlin Beach

Time	Торіс
08:30 - 09:00	Reception, Registration, Coffee and Tea
09:00 - 09:15	Introduction and opening statement – OMRON Academy
09:15 – 10:00	BIHS Guidelines in Hypertension and Routine patient assessment
10:00 – 10:15	15 min. discussion
10:15 – 10:30	Tea and Coffee Break
10:30 – 11:00	Out of Office Blood Pressure - the optimum way to diagnose and manage hypertension
11:00 – 11:10	10 min. discussion
11:10 – 11:40	Atrial Fibrillation and the importance of Home Blood Pressure Monitoring
11:40 – 11:45	5 min. discussion
11:45 – 12:45	Lunch At Thai Pantry restaurant
12:45 – 13:15	Workshop: Diagnosing Hypertension, Blood pressure measurement, and home blood pressure monitoring
13:15 – 13:25	10 min. discussion
13:25 – 14:05	Hypertension in Diabetes
14:05 – 14:15	10 min. discussion
14:15 – 14:30	Coffee Break
14:30 – 15:15	Drug Therapy and Resistant Hypertension
15:15 – 15:25	10 min. discussion
15:25 – 16:30	Case Study
16:30 – 17:00	General Feedback, Queries, and Certification
18.00 – 19.30	Dinner At beach lawn 1