Skip to main content

Digital Laboratory wins Local Design Awards

The Digital Laboratory has won two Coventry City Council design awards: an award for Sustainable Design and The Peoples Choice for New Buildings.

The Sustainable Design award is given in recognition of the building’s environmentally sound status. The Laboratory has many features that make it a green building, including, among others, a connection to the University’s combined heat and power plant, the use of natural ventilation and automatic window opening, and the use of materials in its construction that do not adversely affect the environment.

The People’s Choice award is given based on an online vote by local people. The digital laboratory received more votes from the residents of the local area than the other nominated buildings.